Söder Cykel

 

Vi vill tacka Söder Cykel så hemskt mycket för deras generösa stöd till projektet.

 

Tack vare deras hjälp har vi kunnat få kvalitets utrustning till ett pris som hållit sig under taket på budgeten, detta tack vare deras fina samarbete med Merida Sverige AB. Med deras expertis har vi fått den hjälp vi behöver för att lyckas få rätt typ av utrustning.

 

För oss var det till en början ganska svårt att veta vilken utrustning vi behövde. Cykelbyxor eller silikonsits? Typ utav cykel? Cykelvagn eller cykelväskor? Vilken kvalité/prisklass bör man lägga sig i? Alla dessa frågor har vi kunnat få svar på vilket har underlättat väldigt för oss. Det har varit ett mycket gott bemötande från Söder Cykel som gjort att vi känt oss trygga med den utrustningen vi behöver vilket ger en bra känsla inför cyklingen. Mer info hittar ni på deras hemsida http://soderscykel.se/

Söder Cykel är Södermalms största cykelaffär med anor från första halvan av 1900talet.

I butiken på Sankt Paulsgatan 3, 118 48 Stockholm, har man samlat ett spännande utvalt sortiment av cyklar och mycket av de bästa produkterna på den svenska marknaden. Här finns allt för såväl vardagscyklisten eller motionären som elitåkaren. 

Ett mycket viktigt inslag i verksamheten är det stora kunnandet och trevliga bemötandet som genomsyrar butiken. (Källa: http://soderscykel.se/)

Ännu en gång, stooort tack till Söder Cykel, med Stockholms bästa service!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback