Sista fixarhelgen!

Ja om en vecka är det dags och vi är förhoppningsvis förbi Södertälje vid det laget. Som ni vet så har vi arbetat hårt hela våren men trots allt är det nu på slutet som allt ska klaffa med mycket sista minuten jobb till följd. Vi har därför en projektjobbarhelg hemma hos Daniel där vi ska se till att allt blir färdigt innan avfärden nästa vecka.

Vi har ägnat förmiddagen åt att packa i ordning alla grejer och se så att vi har allt. Jag fick skjuts av farsan imorse så vi tog med tält, liggunderlag, stormkök, sovsäck och alla andra sånna grejer som vi kommer behöva för att klara av resan. För det är ju inte så att vi bara ska cykla och vandra, vi ska ju klara oss själva i knappt två veckor också, bitvis långt bort från civilisationen.

Nästa steg nu efter lunch är att åka och shoppa torrvaror att ha som käk, därefter blir det ett träningspass i Ältas skogar. Ikväll ska vi ut och prova tält och stormkök i omgivningarna. Ska bli härligt i det fina vädret. Imorgon arbetar vi vidare med ett cykelpass första biten ut ur Stockholm och vi ska dessutom kontakta media och planera lite andra grejer, även ska en del affischer ska sättas upp!

Ha nu en skön lördag! Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Pappa Olle

Nu är det nära killar! Tror ni kommer att fixa detta galant, bara inte myggen äter upp er ikväll... Får sen J fram sin cykel så kommer det att gå ännu lättare ;-)

2012-05-26 @ 17:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback