Scandi Front

Tack så hemskt mycket Scandi Front för ert generösa bidrag till JonssonBokefors-Challenge.

 

Under en så lång resa med 80mils cykling och 7mils vandring där man är borta i knappt två veckor och under tiden ska klara sig helt själv, krävs det att man införskaffar stora mängder utrustning och proviant. Detta har vi verkligen fått känna på de senaste veckorna. Därför var det med enorm glädje när Scandi Front för en tid sen sa att man ville stödja oss. På så vis har vi i slutskedet lyckats få ihop budgeten och landat inom ramarna vilket känns helt fantastiskt. Stort tack Scandi Front!

 

Scandi Front är väletablerade inom byggsektorn där man tillverkar lösningar för fasader, tak, dörrar och fönster. Man arbetar med Wiconas byggsystem som är väletablerat hos både arkitekter och ingenjörer. Produkterna som tillverkas håller allra högsta standard vad gäller teknik, prestanda och kvalitetssäkring. Materialet som används är främst aluminium med alla dess unika egenskaper som ger ett hållbart material. I övrigt ingår i helhetslösningarna ofta moderna tolkningar i glas och stål.

Man har varit tillverkare i flera stora byggprojekt såsom ÅFs huvudkontor, Lindhagens Centrum på Kungsholmen och Ronneby stadshus.

Scandi Front startade 1988 och har idag 29 medarbetare och tre försäljningskontor i Stockholm, Markaryd och Malmö. I Markaryd finns också företagets fabrik. Med en lång erfarenhet och kunniga medarbetare ser man till att ge varje kund det bästa möjliga utifrån hans förslag, ty varje projekt är unikt. Låt Scandi Front skräddarsy just din idé!

Mer info och kontaktuppgifter hittar du på deras hemsida http://www.scandifront.se/

Ännu en gång, tack för ert stöd, ni gör det möjligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback