Östertälje Tryckeri AB

 

Östertälje Tryckeri AB

Vi vill sända ett enormt stort tack till vår sponsor Östertälje Tryckeri AB som har hjälp oss väldigt mycket i vår marknadsföring genom att trycka affischer och flygblad åt oss. På så sätt stödjer deras företag inte bara oss utan ger också sitt bidrag i kampen mot cancern.

Vi är otroligt tacksamma för deras stöd som har gjort det möjligt att nu genom våra affischer sprida vårt budskap ännu mer. Så behöver ni skicka material på tryck i framtiden. Hör då av er till Östertälje Tryckeri AB, med stor service och bra slutresultat kommer ni inte bli missnöjda.

Ni hittar Östertälje Tryckeri AB i deras lokal på Gränsbovägen 1, 15242 Södertälje eller så kikar ni in på deras hemsida http://www.ostertaljetryckeri.se/

 

Företaget består av ett femtontal personer med hög kompetens gällande både kreativitet och tryckteknik. Man producerar allt från enskilda saker såsom broschyrer till hela kampanjlösningar åt reklambyråer, produktionsbolag och andra företags marknadsavdelningar.

Man har från starten 1983 hunnit samla på sig en stor erfarenhet och man sätter höga krav på service, kvalitet och leveransprecision.

Östertälje Tryckeri är även ett av Sveriges cirka 100 svanmärkta tryckerier.

(Källa: http://www.ostertaljetryckeri.se/)

 

 

Tack för erat stöd! // Jesper och Daniel

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback