JLM Tunnelkonsult


JonssonBokefors-Challenge vi översända ett väldigt stort tack till vår stora sponsor JLM Tunnelkonsult.

 

JLM Tunnelkonsult gav oss tidigt ett ordentligt bidrag som gjorde det möjligt att börja skissa på vilken budget projektet skulle ha möjlighet till. Ett mycket gott samarbete har gett oss möjlighet att ha råd att införskaffa proviant och utrustning. Delar som krävs för att vi ska kunna klara av projektet.

 

JLM Tunnelkonsult är ett företag med många års erfarenhet i den del av byggbranschen som sker under jord. Man är experter på undermarksanläggningar såsom gruvor och tunnlar. I samband med planering, byggande och drift av dessa anläggningar dyker många frågor upp och svåra beslut ska fattas. JLM Tunnelkonsult kan bidra med kunskap och erfarenhet för att besvara dessa frågor och göra beslutet så mycket enklare.

Man skulle kunna säga att JLM Tunnelkonsult arbetar efter samma principer som oss på JonssonBokefors-Challenge, När vi UTMANAR äventyret och det omöjliga gör JLM Tunnelkonsult detsamma med sina projekt, När vi ÖVERVINNER problemen som uppstår med resan, ger JLM Tunnelkonsult detsamma med sina projekt, när vi är med och BESEGRAR cancern och vägen till toppen, gör JLM Tunnelkonsult detsamma, besegrar alla svårigeter och ger kunden det resultat han vill ha!

 

JLM Tunnelkonsult har sin bas i Västerås, på hemsidan hittar man kontaktuppgifter. http://www.jlmtunnelkonsult.com/

Det går också att maila direkt [email protected]

 

Ännu en gång, STORT TACK!

 

När DU har behov av erfarenhet från gruvor och andra undermarksanläggningar:

kan hjälpa till med:

 

·        Utredning och projektering

·        Processorientering

·        Risk- och säkerhetsbedömning

·        Granskning och rådgivning

·        Förbättringsprogram

·        Projektledning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback