AcobiaFLUX

Vi är mycket tacksamma över AcobiaFLUX bidrag till JonssonBokefors-Challenge budget. Med hjälp av er har vi lyckats hamna inom kostnadsramarna för den utrustning som vi behövt införskaffa såsom cykelvagn och cykelväskor, andra kläder och skor som behövs samt proviant.

 

AcobiaFLUX Är en av de största svenska aktörerna inom Industriell IT och Automation. Man säljer produkter och tjänster till företag som är i behov av automatisk styrning, övervakning, planering och spårbarhet i sina verksamheter och processer.

 

Man erbjuder helhetslösningar specialanpassade efter kundens önskemål i ett projekt. Från förstudie till leverans, installation och support.

 

Mottot är att en verksamhet aldrig ska behöva anpassas efter ett system. Det är systemet som ska vara anpassat efter hur man vill arbeta. Produkterna som skapas är anpassade för dagens uppgifter men redo för morgondagens krav!

 

 

Ännu en gång, stort tack AcobiaFLUX för ert bidrag till JonssonBokefors-Challenge. Genom att stödja projektet gör ni det också möjligt för oss att stödja Cancerfonden.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback