Träning

Vi går som tidigare nämnt på löpargymnasiet i Sollentuna. Löpningen är vårat största intresse och idrotten är en väldigt viktig del i våra liv. En normal vecka tränar vi 7-8 pass och springer runt 70km. Dock har det inte riktigt blivit så den här hösten och vintern då vi båda har dragits med skador. Men inte tränar vi mindre för den sakens skull, istället har vi fått hitta andra träningssätt och främst har det då blivit cykling och simning. Den korta vintern bjöd också på en del längdskidor och skridskor.
Även om vi nu är skadefria och kan löpaträna kommer vi fortsätta träna cykling, minst ett längre pass i veckan fram till juni för att vara förberedda. Visst har alla de cykelintervaller man rullade under hösten förbättrat flåset och benstyrkan men de riktiga långpasset kommer bli en stor och ny utmaning. Vi kommer behöva göra ett antal pass runt 5-8mil och ett par ännu längre för att vara beredda på vad som komma skall. Om några veckor kommer vi ta en testtur fram och tillbaka tilll min stuga i Dalarna, detta blir 33mil på två dar. 16,5mil om dagen vilket är ungefär vad vi kommer behöva hålla under resan. Mer info om detta kommer senare.
Vi sitter nu och tar det lungt efter dagens långa skoldag och träningspass. Daniel körde simning och jag cykel samt styrka. Det blev ett relativt lätt pass för min del och nu är det snart dags för lite plugg och sedan en tidig sänggång. Imorgon är det tisdag vilket betyder ett tufft kvalitetspass löpning. Löpargymnasiet kör en gemensam långbacke som säkert kommer bli ordentligt jobbig. Men humöret är på topp, våren är ju här!
Ha en bra kväll och kom ihåg att sprida vårat informationen om vårt projekt till släkt och vänner! // Jesper

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback