Portugal!

De senaste dagarna har både jag och Daniel blivit allt mer sugna på att få dra iväg på träningsläger och på onsdag (4 april) är det äntligen dags. Det betyder att vi bara är tre (halva) skoldagar ifrån värmen och stranden.
Stället vi ska till heter Monte Gordo och ligger på Portugals södra kust precis vid gränsen till Spanien.
Vi var där med Löpargymnasiet även förra året vilket var en riktig riktig höjdare! Både träningsmässigt och socialt. Jag slog bla. kilometer rekord. Strax över 10mil på en vecka, inte så märkvärdigt i löparkretsar kanske men jag är ju ingen långkubbare.
Vi åker till Portugal tillsammans med Springtime som säkert många av er känner till. Det är ett företag som arrangerar träningsresor utomlands med främst löpning som inriktning. De har verksamhet förutom i Monte Gordo även i Turkiet och Thailand. Det är perfekt att åka men dem, även om vi ju tränar separat. Maten och omgivningarna är väl anpassade till löpträning.
Förrra året hade vi en väldigt otur med vädret, regn och 15 grader hela veckan. Helt ok träningsväder men det blev inte så mycket solning. Man var nästan lika blek när man kom hem som när man åkte. Hoppas på bättre tur detta år.
Väl i Portugal fårr vi ett välbehövligt break från skolan men projektet lägger inte ner för den sakens skull. Insamlingen rullar på och vi ska även marknadsföra oss där nere på hotellet när det är många träningsglada svenskar, precis den målgrupp vi tror kan vilja skänka pengar till Cancerfonden och stödja ett sådant här projekt. Dessutom lär det bli ett par långcyklingar på Mountain bike uppe i bergen!
Hur som helt, riktigt härligt ska det bli!
............
(Pigga........ löpare påväg på training camp)
(Monte gordo med vårat hotel, det stora trekantiga huset i mitten)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback