Okej, det finns visst dåligt väder...

Denna dag kommer antagligen gå till historien som den kallaste sommar-dagen detta århundrade!

Jag och Daniel sitter inne på Willys i Södertälje och börjar sakta få tillbaka känseln i kroppen.

Under dagen har regnet öst ner. Vinden har piskat med en hastighet på över 10m/s och temperaturen.... Ja om vi säger såhär, det var varmare på julafton i Stockholm än var det är idag.

Jag vill också meddela att JonssonBokefors efter en fruktansvärt jobbig funderare bestämt oss för att avbryta. Kylan (5grader) och regnets kraftiga nerkylning gör det omöjligt att fortsätta. Vi har verkligen försökt under dessa extrema förhållanden hela dagen. Det var grisigt men fungerade i tre mil, men sedan blev det fullständigt outhärdligt, vi trodde båda vi skulle förfrysa både händer och fötter.

Vi beger oss nu hem till Daniel igen och laddar om. Ja för självklart så ger vi inte upp, självklart kommer vi nå toppen, om än lite försenade.

Vi väntar ut vädret lite och siktar på att kanske komma iväg på måndag istället.
Det känns riktigt förjävligt att behöva bryta men vädret rår man inte på, vi valde ju trots allt att resa på sommaren för att det skulle vara tillräckligt bra förhållanden.

När vi nu också kommer tillbaka tänker vi även tunna ut packningen med mat och vatten, tyngden i vagnen gör att vi inte kan hålla planerad fart.

Men misströsta inte!!!!!!!!!!! inom en snar framtid är vi iväg igen, lite mer erfarna och garanterat redo för utmaningen. Nu har vi fått en extra testdag så vi vänjer oss vid utrustningen och dessutom blev det ett schyyst träningspass;-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback