Nya tag!

Hallå alla kära läsare:-D

Ja som tidigare nämnt är JonssonBokefors tillbaka i Nacka och laddar om. Vi hatar verkligen att inte fullfölja vad som är planerat men igår var den kallaste Junidagen i Stockholm sedan 1928(!!!!!!!) och det är svårt att vare sig cykla eller sätta upp ett tält när man hackar tänder och kroppen är bortdomnad...

Men nu tar vi nya tag, vädret ska bli bättre, fortsatt ganska dåligt men inte alls så extremt som igår. På ett sätt var det också bra vi bestämde oss för att börja om. Vi hade ju aldrig testkört vagnen innan och det var minst sagt en chock när man hakade fast den i cykeln, så jäkla tung!!! Idag packar vi om och tunnar ut packningen. På så sätt kommer vi kunna hålla en högre fart under resan vilket krävs för att hålla tidsplanen. Idag hinner vi också med att förbereda de grejer som vi inte hann i fredags och var tvungna att strunta i.


Vi vill också sända ett stort tack till alla ni därute som varit med och stöttat oss i kampen mot cancern. Över 15 000kr har vi med er hjälp samlat in, det är ju helt fantastiskt!

Imorgon beger vi oss av igen, ett nytt försök och då kommer vi vara betydligt bättre förberedda, ska bli härligt att få ge sig av!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback