NI GJORDE DET MÖJLIGT!

JonssonBokefors vill räcka ett stort tack till alla er som har varit med och stöttat oss under projektets gång. Utan er hjälp hade vi aldrig kunnat klara av att uppnå det fina resultat som det tillsist blev.
 
Ni gjorde det möjligt för oss att lyckas. Vi vill därför räcka ett stort tack till.....
 
 
Merida Sverige A Det kändes direkt bra när vi blev kontaktade av Merida i våras. Det kändes kul och seriöst när ett cykelmärke självt tar initiativ att stödja ett projekt till förmån för välgörenhet. Vi är mycket nöjda med de produkter från Merida som vi använt under resan och att vi kunnat få dessa till ett bra pris. Kontakten med Merida har funkat bra och varit mycket viktig för att vi skulle få till det med utrustningen
 
Söder Cykel All den hjälp vi fått på Söder cykel har verkligen varit ovärderlig för oss. Det trevliga bemötandet och de tips vi fått av Tim har också varit viktiga för oss. Det är också genom Söder cykel vi fört kontakten med Merida och de har således varit en betydande länk för att allt skulle fungera smärtfritt.
 
Kartbutiken Både i förberedelserna och under själva resan behövdes kartor för att få ihop vägen och inte köra fel. Kartbutiken gav oss möjlighet att få tillgång till alla de kartor i Sverige och Norge som behövdes.
 
Östertälje tryckeri En stor del i marknadsföringen av projektet var via affischer och flygblad. Östertälje Tryckeri valde att stödja oss och gratis trycka upp en stor mängd reklam ark vilket vi är otroligt tacksamma över. Detta gav oss möjlighet att nå ut till en större massa.
 
JLM Tunnelkonsult och Scandi Front Det stora ekonomiska stöd vi fick från JLM och Scandi Front gav oss möjlighet att ha råd att införskaffa nödvändig utrustning till projektet. Cykel och vandringsprylar som var direkt nödvändiga för att vi skulle kunna genomföra resan.
 
Acobia Flux för att få med sig alla nödvändiga prylar såsom ett tremanstält, dubbla sovsäckar och liggunderlag samt tå stora vandringsryggsäckar behövde vi ha med oss en cykelvagn. Acobia Flux gick in och stöttade oss ekonomiskt så att vi fick möjlighet att införskaffa denna vagn.
 
 
 
Rune och Gun-britt Bokefors, Stig och Evy Malmtorp är mina mor och farföräldrar. De har inte bara skänkt pengar till insamlingen till Cancerfonden. De har också sponsrat oss ekonomiskt. Detta stöd har gjort så att vi inte behövt lägga alla våra besparingar på mat och boende på camping (tre nätter i Oslo) under resan. De har också följt oss ständigt och varit en stor support både före ( särskilt under vår provcykling till Dalarna i början av Maj) och under resan.
 
Kicki Kullberg-Durén vår grafiska designer som tog på sig att utan kostnad rita affischer åt oss och hjälpa oss med slogan Mot Toppen-Mot Cancern och Utmana, Övervinna, Besegra. Resultatet blev helt strålande och hon har varit en ovärderlig hjälp med något vi själva aldrig skulle ha klarat av. Det har varit otroligt roligt att ha riktigt proffsiga flygblad och affischer att sätta upp.
 
Vidar Steinbeck vår Norske kontakt som har varit en otrolig hjälp i den förberedande processen med vägval och framförallt vandringen i Norge. Utan honom hade det varit väldigt svårt att knyta ihop säcken i slutfasen. Vidar gav oss en otrolig hjälp tack vare hans expertis på området.
 
Svein Asland Ställde upp otroligt mycket för oss de sista två dygnen och hjälpte oss att lyckas nå toppen. Han hämtade upp oss efter vadringen, bjöd och på middag och sovplats på sitt kontor i Rjukan och stöttade oss även under toppbestigningen genom att skjutsa oss till bergets fot och hjälpa oss att få kontakt med lokaltidningen. 
 
Familjen Mårtensson Daniels släktingar Jörgen, Hege och framförallt kusinen Henrik var till stor hjälp när vi kom fram till Norge. Hos dom kunde vi lämna cykelvagn, cyklar och annan utrustning så att denna sedan blev körd till Stockholm. Henrik gav oss också skjuts från Kongsberg till vadringsleden i Bolkesjö sent på tisdagskvällen.
 
 Kjell Jonsson När vi helt utmattade efter 11mil den tredje dagen kom fram till Degerfors dök räddningen upp iform utav Kjell Jonsson. Han visade enorm gästvänlighet genom att låta oss slå upp tältet på sin tomt och låna ut toa samt dusch. Dessutom bjöd han på frukost morgonen därpå.
 
Jeanette Fry vår rektor som var den första vi vände oss till när vi ville be om att få genomföra vårt lite ovaliga projektarbete. Hon stödde oss och tog vidare frågan till skolledningen där Anders Boman godkände projektet och gav oss tillåtelse att börja jobba.
 
Vi vill även tacka de tidningar som valt att skriva om oss och på så sätt bidragit till vår marknadsföring. Mitt i Nacka, Uppsala Nya Tidning och Rjukan Arbeiderblad.
 
Dessutom Olov och Annika Bokefors, Roger och Elisabeth Jonsson våra föräldrar som på så många sätt under ett års tid har fått tackla oss i planerandet av JonssonBokefors-Challenge. De har hela tiden trott på oss och litat på oss och utan deras ständiga hjälp både i vardagen och med projektet kan jag ju ärligt säga att vi aldrig hade lyckats.
 
Tack!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback