Dag 2 nu börjar man vänja sig

Hallå gott folk och varma hälsningar från högsjön mellan Arboga och Örebro.

Projektets andra dag är avklarad. Vi gick upp 07:30 och började sen plocka ihop prylar och laga frukost. Det märktes att vi inte är vana och att vi lämnat allt ofärdigt igår för det tog en jääääkla tid att komma iväg (3h) men tillsist efter vissa smärre problem bland annat med cykelväskorna som oroväckande nog redan börjar falla sönder i sina beståndsdelar kom vi iväg.

Denna dag var det min tur att ta vagnen och det var tunga backar i skogen den första biten till Ärla. Här hade vi vårt första break, hittills hade vädret varit fint men nu kom en rejäl skur så vi blev ordentligt nerkylda innan nästa stopp för lunch i Eskilstuna.

Här visade det sig dock att vi kört fel, typ en mil åt fel håll så vi fick göra om vägen och körde längs Mälaren via Kungsör och sedan Arboga. Här handlade vi lite käk och sen fortsatte sista biten till kvällsstoppet.

Gudarna verkar dock vilja jävlas för det blev en repris av gårdagen. En extrem skur de sista kilometrarna och som sedan fortsatte när vi skulle sätta upp tältet. Men tillsist fick vi upp allt och gjorde klart middagen.

Nu ska vi sova för imorrn ska vi iväg tidigt och utnyttja det (troligtvis) fina vädret! Gonatt:-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback