Bilder (Del 2/4)

Denna ständiga disk,inte det roligaste på resan men något som man ändå var tvungen att sköta! Bodde man vid en sjö hade man ju iallafall obegränsat med diskvatten! Detta är från första kvällen i Norge, lägg märke till min snygga Norgemössa....
Glatt humör vid det schyssta tältlägret längst ute på en udde i en fin norsk skogssjö. Här kan ni även skymta tält och Daniels cykel med väskor.
Man tar de chanser man får att torka grejer. Vi hade förvisso med oss en tvättlina men det var ofta grenarna som lägret fylldes av kläder och annan utrustning över natten. Här ser ni ju även vår fantastiska vagn, älskad för att den möjliggjorde att få med all packning, men samtidigt hatat för att den var så otroligt tung att dra. I bakgrunden syns även min nyinköpta Merida cyclocross, bra grejer!
Framme i Oslo och Ekebergs camping. Riktigt bra camping faktiskt med vackert läge ovanför de centrala delarna av huvudstaden. Dessutom, tänk vilken lyx det var att kunna duscha och gå på toaletten....!
Campingen hade en fantastisk utsikt över det vackra Oslo. Operan, slottet, finanskvarteren, Centralstationen, Holmenkollen. Allt kunde man se uppefrån Ekebergs höjder!
I lortiga vandringskläder turistade vi på vilodagen (måndagen) i den norska huvudstaden. Här Daniel i våra sponsrade SmartWool kläder framför slottet.
Daniel har som grej att besöka så många olika Hard Rock Caféer som möjligt. I Oslo kunde han/vi beta av en till genom att där köpa varsin stor glass.
Operan i det (som vanligt) ostadiga vädret
Daniel bredvid NRKs TV-team som spelade in ett program vid opera huset. Synd att dom inte gjorde ett reportage om oss också..... ;-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag kan se den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback